شکلات صبحانه طبیعی
امام باقر علیه السلام خطاب به زُراره فرمودند: وَیحَکَ یا زُرارَةُ، ما أغفَلَ النّاسَ عَن فَضلِ السُّکَّرِ الطَّبَرزَدِ! وهُوَ یَنفَعُ مِن سَبعینَ داءً، وهُوَ یَأکُلُ البَلغَمَ أکلاً ویَقلَعُهُ بِأَصلِهِ ؛ اى زراره! دریغ از تو! چه قدر مردم از ارزش شکر طبرزد، بى خبرند، در حالى که براى هفتاد بیمارى، سودمند است و بلغم را کاملاً فرو مىخورد و ریشه کن مى سازد!
منبع: طبّ الائمّة لابنی بسطام ، ص ۶۷ و بحار الأنوار ، ج ۶۶ ، ص ۳۰۰ ، ح ۱۱
مواد لازم:
- کره محلی ۱/۵ ق سوپ خوری
- پودر هسته خرما (قهوۀ اصیل ایرانی) نصف لیوان
- شیر محلی دو لیوان
- شکر قهوهای نصف لیوان
طرز تهیه:
1. پودر هسته خرما و شکر را در ظرف نسبتا بزرگی با هم مخلوط کنید به طوری که هیچ گلولهای باقی نماند.
2. سپس شیر را به مواد اضافه و روی شعلۀ ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید و مرتب هم بزنید (حدودا ۴۵ دقیقه) تا به غلظت کافی برسد. 3. در آخر کرۀ محلی را اضافه و مرتب هم بزنید تا غلظت به حد کافی برسد. سپس اجازه دهید که شکلات سرد شود و نوش جان کنید.
خواص:
- بسیار مقوی
- تقویت قلب
- تقویت کننده مغز
- استحکام بخش استخوان ها
- چاق کننده (چاقی مفید )
- افزایش دهنده نیروی جنسی
- برطرف کننده فراموشی و وسواس